מוצרי בקר לבישול ממושך ואפייה בתנור
מיין לפי
הצג בעמוד
נתח שריר הזרוע, פרוס עם עצם מח במרכזו
בשר טחון ברמת שומן לפי בחירה. רמת שומן גובהה לצלייה ובישול רמת שומן רגילה לבישול בלבד רמת שומן נמוכה לבישול
נתח פופולרי מאד לתנור ומעשנה. דורש צלייה איטית וממושכת, בעל מרקם סיבי אך נקי מרקמות חיבור ואידיאלי גם לפסטרמות קרות
בשר בקר טחון מעורב עם בשר ושומן טלה, מיועד לצלייה מהירה, קבבים וארייס.
7 ק"ג של נתחים: 1 ק"ג אוסובוקו 1 ק"ג פילה מדומה 2 ק"ג המבורגר 2 ק"ג בשר טחון 1 ק"ג אנטריקוט על עצם מיושן
נתח נהדר לבישול, עדין, רך, ועם שיוש הנותן טעם טוב בתבשיל
נתחי עגל רך בעיבוד לשניצל וינאי, מתאים להקפצה וטיגון (לעיתים זמין כקפוא)